Zo walsen wij

De briefing

Waarom heb je eigenlijk een nieuwe website nodig? En wat probeer je er precies mee te bereiken? Met enkele kritische vragen proberen wij te achterhalen wat nou écht je persoonlijke doelen zijn en hoe wij je hierbij kunnen helpen.

De Sitemap

Zodra wij in het bezit zijn van de benodigde informatie, bouwen wij een visuele sitemap. Dit maakt snel inzichtelijk wat we precies proberen te communiceren en wat de beste manier is om deze informatie te structureren. Hier zie je een voorbeeld van een sitemap.

Het Prototype

In plaats van te vertellen wat wij in gedachten hebben en je teveel te verwarren met vakjargon, bouwen wij eerst een interactief prototype van de website. Met behulp van dit prototype kun je in de browser zien hoe onze aangedragen oplossingen werken. Er is in deze fase nog geen aandacht besteed aan het ontwerp, het ziet er (nog) niet zo mooi uit, maar het geeft wel snel een idee van de werking van de website. Bekijk een voorbeeld van een prototype.

Het Ontwerp

Nu komt het leukste gedeelte; we gaan aan de slag met kleuren, lettertypes, grafische elementen en beeldmateriaal. We ontwikkelen een online styleguide die als leidraad gebruikt kan worden voor overige online uitingen (denk aan social media uitingen). Deze styleguide passen wij toe op het interactieve prototype en zodoende brengen wij je website tot leven! Hier zie je een voorbeeld van een online styleguide en een volledig ontworpen website.

De oplevering

Een paar weken voor oplevering lopen we jouw website grondig na om te zorgen dat alles goed getest is en naar behoren werkt. Zodra de website door onze keuring heen is gekomen plaatsen we de website op de hosting server zodat je er eindelijk mee kunt gaan pronken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?