Een seo website laten maken | Werkvloer | On- & offline grafische vormgeving | de Walserij

Een SEO website laten maken

“Je moet een SEO-website laten maken” of “Zorg ervoor dat jouw website ‘zoekmachine geoptimaliseerd’ is”. Het zijn misschien termen die je ooit voorbij hebt horen komen. Maar wat is SEO eigenlijk? Wat zijn de kosten van een SEO-website laten maken? En wat gebeurt er eigenlijk met zo’n optimalisatie voor zoekmachines? In dit artikel proberen wij in het kort een antwoord te geven op de meest gestelde vragen die wij op de Walserij hierover krijgen.

Lees verder »
WP Elevation

Level up!

Dat was even flink zwoegen en zweten! De mannen van de Walserij zaten met de neus in de boeken, maar het resultaat is daar; een certificering als Digital Business Consultants (WP Elevation). Inderdaad een hele mond vol! In de praktijk betekent dat je bij ons nu in nóg betere handen bent met al je WordPress-gerelateerde projecten.

Lees verder »
Donatiezuil Alzheimer Nederland

Donatiezuil Alzheimer Nederland

Mooi project voor Esther en Paulien uit Wijk bij Duurstede. De dames zijn jaarlijks in de weer vanwege de collecte in de regio. Nu mochten ze bij de Jumbo XL in Wijk bij Duurstede een emballage donatiezuil plaatsen om zo statiegeld te verzamelen voor Alzheimer Nederland.

Lees verder »
This is Legion!

This is Legion!

“The last remaining gladiators, defending their honor and seeking for glory. This is Legion!” Met deze woorden kwam hardstyle dj Legion enige tijd geleden ons kantoor binnen gemarcheerd. Aan de Walserij de schone taak de mouwen eens flink op te stropen en ten strijde te trekken om deze woorden visueel kracht bij te zetten.

Lees verder »
Atelier esthetische tandtechniek

Open huis Atelier esthetische tandtechniek

Gelijktijdig met het ontwerpproces van de Aet-huisstijl werd het pand waarin Atelier esthetische tandtechniek zit grondig aangepakt. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Het pand heeft de uitstraling van een atelier; een plek waar met passie hoogwaardige esthetische tandtechniek wordt bedreven. Na een aantal weken warmdraaien, vond in november 2017 een ‘Open Huis’ plaats.

Lees verder »
throwback thursday feestdagen

#tbt #bestewensen

Beste wensen en relatiegeschenken. Zo ook eind 2017 voor het Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium een mooi design voor de bonbondoos en kerstkaart. Geen sneakpreview van deze uitingen want dan is het geen TBT meer. Zie hier het resultaat van de afgelopen vier jaar … de dozen zijn trouwens leeg.

Lees verder »
Lips haarmode - throwbackthursday

#tbt #lipshaarmode

Vroeger… toen ik (Antoine) nog haar had! Vroeger ging ik naar ‘mijn’ kapper, de gebroeders Lips. Daar ging je heen zonder afspraak, boekje lezen en wachten op je beurt. Buurt mensen met buurt gesprekken. Over voetbal, koetjes en kalfjes en de laatste weetjes, soms onverstaanbaar door de trimmer bij je oor. Mijn broer is beter bedeeld met de haargroei en hij mag nog wel …

Lees verder »

U BENT…

Leuke ontwerpklussen die ontstaan door betrokkenheid met de klant. Dit zijn bijvoorbeeld de trouw- en geboortekaartjes of leuke uitnodiging en funny beeldbewerkingen. Zo ook Tim en Sharon van Kaashuis Dorestad, Hiervoor mochten we de trouwkaart en een geboortekaartje ontwerpen. De collega’s van Tim hebben een stoere loopfiets cadeau gegeven waarbij wij ook …

Lees verder »
Casus Barnvelds Tandtechnisch Laboratorium

CASE – I love your smile

Voor het Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium zijn er naast het onderhouden van de huisstijl en regelen van drukwerk een aantal mooie projecten door de Walserij gerealiseerd. Het verzoek om presentaties van de casussen te optimaliseren heeft geleid tot een make-over van de website. Vanuit de opties die de WordPress website biedt is BTL ook actief op …

Lees verder »
de Walserij welkomstmail

de Walserij, aangenaam!

Een paar weken geleden hebben wij ons per mail geïntroduceerd. Nogmaals bedankt voor de de leuke reacties hierop! Vanaf nu zullen we jullie op de werkvloer, Linkedin, Facebook en, Instagram op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.

Lees verder »