webdesign & development

Het ontwikkelen van een website is veel meer dan het creëren van een online brochure. Daarom ontwerpen wij graag unieke, maar vooral functionele websites die aan al jouw wensen voldoen. We maken hierbij gebruik van WordPress, die ons voorziet van een solide basis voor een veilige en onderhoudsvriendelijke website. Een website, die jouw bedrijf écht verder helpt.

Nieuwe (WordPress) website

Je website is meer dan een mooi plaatje en een beschrijving van jouw diensten. Daarom onderzoeken wij je wensen altijd zorgvuldig en denken proactief mee over de mogelijkheden. 

Redesign bestaande website Schaekel & Partners | Webdesign & Development | de Walserij | on- & offline grafische vormgeving

Redesign bestaande website

Veel projecten komen voort uit de vraag of we een bestaande website kunnen voorzien van een nieuw ‘jasje’. De website is verouderd, laadt niet snel genoeg, werkt niet goed op smartphones of er ontbreken simpelweg functies. Als jouw website niet meer naar verwachting presteert, kunnen wij helpen door het analyseren van de bestaande website en het ontwikkelen van een nieuwe strategie om zo jouw online doelen te behalen.

Projecten waar we trots op zijn

dit zeggen
onze klanten

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop. Lees hier hoe onze klanten de samenwerking met de Walserij hebben ervaren.

Wil je meer weten?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!