Algemene voorwaarden WordPress Onderhoud

Autorisatie

U gaat een overeenkomst aan met de Walserij als onafhankelijke contractant om werk uit te voeren zoals beschreven in de pakketten of diensten die u heeft gekocht. Indien toegang tot uw website noodzakelijk is, geeft u hierbij toestemming aan de Walserij om toegang te verkrijgen en “schrijfrechten” te hebben voor alle mappen en bestanden van uw account bij elke andere hostingprovider van derden, evenals toestemming om eventueel noodzakelijke WordPress-plug-ins te installeren voor onderhoud en beveiliging.

Auteursrecht

De Walserij aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud van de websites die zij beheert, onderhoudt en/of host.

Prijzen en betalingen

Alle prijzen die op deze site verschijnen, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. 

Annuleringen en terugbetalingen

Annulering van elke maandelijkse terugkerende dienst kan op elk moment plaatsvinden na uw eerste 1 maand (30 dagen) van de dienst. Er zijn geen terugbetalingen beschikbaar nadat uw aangeschafte pakket of dienst is gestart, tenzij anders is gespecificeerd en geautoriseerd door de Walserij.

Weigering van dienst

De Walserij behoudt zich het recht voor om diensten te weigeren aan een individu, website of blog die aanstootgevende, obscene, haatdragende, kwaadaardige inhoud of om een andere reden bevat.

Aanpassingen door derden of klant

Bij een op WordPress gebaseerde website zal de klant zelfstandig zijn webpagina’s bewerken of bijwerken na voltooiing van de site, tenzij anders overeengekomen in deze overeenkomst tussen klant en de Walserij. Indien iemand anders dan de Walserij of zijn onderaannemers de website probeert bij te werken en hierbij de vormgeving beschadigt of de mogelijkheid van de webpagina’s om correct weer te geven of te functioneren beperkt, zal de tijd om de webpagina’s te repareren worden beoordeeld tegen ons vaste uurtarief, bovenop de toegewezen tijd in het maandelijkse zorgplan. Er geldt een minimum van één uur.

Aansprakelijkheidsbeperking; Disclaimer van garanties

Hoewel er beperkingen zijn aan de garanties die we kunnen bieden, is uw tevredenheid erg belangrijk voor ons. Lees en begrijp alstublieft onze aansprakelijkheidsbeperkingen voordat u diensten bestelt.

De Walserij garandeert, vertegenwoordigt of waarborgt niet dat de functies opgenomen in deze webpagina’s of de internetwebsite voldoen aan de vereisten van de klant of dat de werking van de webpagina’s ononderbroken of foutloos zal zijn.

U gaat uitdrukkelijk akkoord dat uw gebruik van, of onvermogen om te gebruiken, de functies opgenomen in deze webpagina’s of de internetwebsite op uw eigen risico is. De functies van de webpagina’s en de internetwebsite die voor u zijn gemaakt, worden geleverd “zoals ze zijn” en “zoals beschikbaar” voor uw gebruik, zonder enige garantie van welke aard dan ook. Het gehele risico met betrekking tot de kwaliteit en prestaties van de webpagina’s en website ligt bij de klant.

Als het niet verboden is door de wet, is de Walserij in geen geval aansprakelijk jegens de klant of een derde partij voor enige schade, inclusief maar niet beperkt tot enige verloren winsten, besparingen, verlies van gegevens, bedrijfsonderbreking of incidentele, indirecte of bijzondere schade die voortvloeit uit de werking of onmogelijkheid om deze webpagina’s of website te laten functioneren, ongeacht de oorzaak, zelfs als de Walserij op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

De Walserij garandeert niet, vertegenwoordigt niet en staat niet garant voor het feit dat de functies opgenomen in deze webpagina’s of internetwebsite vrij zullen zijn van verlies, corruptie, aanval, virussen, interferentie, hacking of andere beveiligingsinbreuken, en de Walserij wijst elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze zaken af.

Acceptatie

Houd er rekening mee dat u door uw betaling te verzenden, akkoord gaat met al onze servicevoorwaarden zoals deze hier zijn geschreven. De Walserij behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of bij te werken. De gebruiker van deze site gaat namens zijn of haar organisatie of bedrijf akkoord met de voorwaarden van deze overeenkomst. Deze overeenkomst vormt de volledige overeenkomst tussen de partijen. Eventuele wijzigingen of aanpassingen moeten schriftelijk worden gedaan en door beide partijen worden ondertekend.

Neem contact met ons op via e-mail support@dewalserij.nl als u vragen heeft over de servicevoorwaarden van de Walserij.

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie