Secretary Dynamics

Veel mensen weten dit niet, maar net zoals een auto heeft ook een website onderhoud nodig. Je kunt jarenlang zonder onderhoud rondrijden, maar uit het niets sta je ineens met rook uit je motor (en stoom uit je oren) aan de kant van de weg. Dit overkwam Wendy van Secretary Dynamics helaas ook, haar website was ineens niet meer bereikbaar en de hostingpartij kon het helaas ook niet verhelpen. Wendy’s verzoek was simpel, ze wilde graag zo snel mogelijk weer online zodat ze weer in het bezit was van een website waarnaar ze kan verwijzen vanaf o.a. haar social media kanalen.

Het resultaat; een overzichtelijke en mobielvriendelijke ‘onepager’ die de bezoeker voorziet van Wendy’s expertises, diensten en contactgegevens. Daarnaast hebben wij de website ook voorzien van testimonials en een contactformulier.

Vanaf nu onderhoudt de Walserij de WordPress website op regelmatige basis, zodat Wendy in de toekomst niet meer voor verrassingen komt te staan.

Werkzaamheden

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie