WordPress website Secretary Dynamics | Portfolio | On- & offline grafische vormgeving | de Walserij

“Mijn website werkt niet meer!”

Veel mensen weten dit niet, maar net zoals een auto heeft ook een website onderhoud nodig. Je kunt jarenlang zonder onderhoud rondrijden, maar uit het niets sta je ineens met rook uit je motor (en stoom uit je oren) aan de kant van de weg. Dit overkwam Wendy van Secretary Dynamics helaas ook, haar website was ineens niet meer bereikbaar en de hostingpartij kon het helaas ook niet verhelpen. Wendy’s verzoek was simpel, ze wilde graag zo snel mogelijk weer online zodat ze weer in het bezit was van een website waarnaar ze kan verwijzen vanaf o.a. haar social media kanalen.

Het resultaat; een overzichtelijke en mobielvriendelijke ‘onepager’ die de bezoeker voorziet van Wendy’s expertises, diensten en contactgegevens. Daarnaast hebben wij de website ook voorzien van testimonials en een contactformulier.

Vanaf nu onderhoudt de Walserij de WordPress website op regelmatige basis, zodat Wendy in de toekomst niet meer voor verrassingen komt te staan.

WordPress website laten maken en onderhouden?

Bij de Walserij kun je terecht voor webdesign van concept tot realisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Delen mag!

dewalserij.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

Hulp nodig?

Laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.