Schaekel & Partners

De beste mensen worden gevonden. Schaekel & Partners heeft ons ook gevonden! Aan de hand van een vragenlijst hebben we een analyse gemaakt van hun bestaande website. Kunnen we met kleine aanpassingen de website responsive maken? Is het mogelijk om onze open posities en blogs makkelijker te delen op social media? Ons voorstel was om de website opnieuw te bouwen in WordPress. Door alles visueel in kaart te brengen d.m.v. een sitemap en prototype konden we snel de pijnpunten blootleggen. Bij Schaekel & Partners was dit aanleiding om ook de content van de website te verfrissen.

Naast bovenstaande werkzaamheden begeleiden wij Schaekel & Partners met het up to date houden van de vacaturepagina’s, benoemingen, nieuwsberichten en het ontwikkelen van de jaarlijkse Interim Index.

Werkzaamheden

Marleijn de Groot
Marleijn de Groot
Schaekel & Partners
Lees verder
Afgelopen weken intensief samengewerkt met De Walserij, Antoine Dalderop en Andy Dalderop. Binnen 4 weken nieuwe website gemaakt! Enorm trots daarop. Kenmerken De Walserij: professioneel, creatief, scherp (zeggen ook dingen die je niet wilt horen), zijn niet snel tevreden, doorzetters, zorgvuldig, snel en vooral plezierig.

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie