Read First

Zoek en gij zult vinden of wordt gevonden. Magische trucjes in je copy, zoekwoordenanalyse, zoekmachine optimalisatie (SEO) en Content Marketing. Een tekst van te veel wollige taal terug brengen naar kort en krachtig artikel. Dat is onze ervaring met Bas van Read First. De meeste teksten op onze website zijn uit zijn toetsenbord geramd. Ooit begonnen met het roepen van een naam voor zijn onderneming “Read First?”. Dit heeft geresulteerd in een mooie start waarbij wij zijn huisstijl hebben ontwikkeld. En een lekkere compacte website. Nu maar hopen dat we deze tekst SEO perfect hebben geschreven.

Visitekaartje | Read First | Grafisch ontwerp & DTP | de Walserij

Werkzaamheden

Bas Voskamp
Bas Voskamp
Read First
Lees verder
Supertevreden met mijn website gemaakt door de Walserij. Fijne samenwerking met Andy en Antoine die net als hun manier van communiceren vriendelijk, duidelijk en ongedwongen is. Deze sfeer hangt ook op het kantoor zodat afspraken op locatie zeker geen straf zijn. De twee boers hebben elke hun sterke punten waardoor je het gevoel hebt dat het hele proces zowel grafisch als online, aan hun kunt toevertrouwen. Aanrader dus.

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie