Barnevelds Tandtechnisch Lab

De Walserij heeft de WordPress website van het Barnevelds tandtechnisch laboratorium vernieuwd!

Een project waarbij de lat hoog lag, maar waar wij met alle plezier onze tanden in hebben gezet. Met een high-end ontwerp en upgrade van de – na jaren ietwat verstofte – teksten toont de site op actuele wijze weer de belangrijkste pijlers van BTL: ‘ouderwets vakmanschap’ en ‘oog voor kwaliteit’.

De Walserij heeft tijdens dit project samengewerkt met andere creatievelingen. Credits dus ook voor tekstschrijfster Lisette van de Heg en SEO-specialist Bas ’Sherlock’ Voskamp.

Barnevelds tandtechnisch laboratorium: bedankt voor de fijne samenwerking!

We make you smile again!
(okay, die lenen we even van BTL)

Werkzaamheden

Marko de Kleine
Marko de Kleine
Barnevelds Tandtechnisch Lab
Lees verder
Het samensmelten van de creatieve breinen van de gebroeders Dalderop heeft geleid tot een nieuw, jong en dynamisch bedrijf. Zij hebben ons fantastisch begeleid in  het uitrollen van onze nieuwe website. Tevens zijn ze zeer creatief geweest in het restylen van onze huisstijl. Wat mooi tot uiting is gekomen in al onze digitale en papieren communicatie. Met al hun activiteiten hebben ze ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij ons kunnen blijven focussen op het maken van mooie tanden.

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie