Vacature campagne

Het Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium is op zoek naar leerlingen tandtechniek die de mogelijkheid hebben om werken en leren te combineren. Er is niets beter dan gemotiveerde mensen op te leiden en ze kennis te laten maken met het ambacht en de nieuwste technieken binnen de tandtechniek. Onze klant heeft ons gevraagd om de zoektocht naar leerlingen te ondersteunen met een effectieve visuele presentatie die de aandacht trekt en de essentie weergeeft. Een kleine vacature campagne.

vacature campagne abri | de walserij

In de omgeving van het laboratorium zijn er een aantal abri’s voorzien van posters en een advertentie in de krant geplaatst. Daarnaast waren ze aanwezig op een banenmarkt, waarvoor we een banner en een hand-out A5-flyer opgemaakt. Alle uitingen zijn voorzien van een QR-code, waarmee men naar een landingspagina in dezelfde stijl kon gaan. Dit stelde ons ook in staat om nauwkeurig te meten hoe vaak de QR-code is gebruikt.

Werkzaamheden

Marko de Kleine
Marko de Kleine
Barnevelds Tandtechnisch Lab
Lees verder
Het samensmelten van de creatieve breinen van de gebroeders Dalderop heeft geleid tot een nieuw, jong en dynamisch bedrijf. Zij hebben ons fantastisch begeleid in  het uitrollen van onze nieuwe website. Tevens zijn ze zeer creatief geweest in het restylen van onze huisstijl. Wat mooi tot uiting is gekomen in al onze digitale en papieren communicatie. Met al hun activiteiten hebben ze ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij ons kunnen blijven focussen op het maken van mooie tanden.

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie