Rijkaart woning- en projectstoffering

Wat wij van de Walserij nu mooi vinden aan ons vak is de diversiteit aan klanten. Daardoor blijft ons vak leuk en spannend! Passie en liefde voor het vak zie je ook terug in het werk van Bas Rijkaart van Rijkaart woning- en projectstoffering. Elke vloer weer een nieuwe uitdaging: PVC, hout of lekker zacht tapijt. Partner Irene runt de showroom, waar ze m.b.v. alle stalen iedere keer weer tot een mooi stijlvol eindresultaat komt. Enne … naast de huisstijl hebben we recent ook een strakke website gemaakt die informeert over alle producten die ze in hun showroom tonen. Doel: klanten over de drempel krijgen van de showroom … Zouden ze bij Rijkaart eigenlijk ook diverse drempels hebben?

Werkzaamheden

Bas Rijkaart
Bas Rijkaart
Rijkaart woning- en projectstoffering
Lees verder
De mannen van de Walserij verzorgen voor ons alle informatie naar buiten; logo, huisstijl, website, maar ook reclameborden en het ontwerp van de bestickering van de bedrijfsbus. We geven dit met alle vertrouwen uit handen omdat ze goed luisteren naar wat onze wensen zijn, maar ook eerlijk en duidelijk aangeven wat we beter anders kunnen doen. Kortom, een uitstekende service en kwaliteit!

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie