THIS IS LEGION!

huisstijl dj Legion | Portfolio | de Walserij | on- & offline grafische vormgeving

“The last remaining gladiators, defending their honor and seeking for glory. This is Legion!”

Met deze woorden kwam hardstyle dj Legion enige tijd geleden ons kantoor binnen gemarcheerd. Aan de Walserij de schone taak de mouwen eens flink op te stropen en ten strijde te trekken om deze woorden visueel kracht bij te zetten.

Wie is Legion?

Na enkele jaren als dj aan de weg getimmerd te hebben heeft Sven van Doorn besloten om vanaf 2018 in samenwerking met Roy Gaarenstroom (Unishock) een nieuw avontuur aan te gaan. Bij een nieuwe start hoort uiteraard ook een nieuwe naam en identiteit. Aan ons de opdracht: creëer een stijl die naadloos aansluit op de krachtige en euforische muziekstijl van Legion. Voor ons tevens een enorme eer, aangezien Legion ook al direct een release te pakken heeft bij de meest prestigieuze hardstyle organisatie van de wereld: Q-Dance!
Eind januari is de track Legion – Make up your mind gereleased op het talent record label NEXT! Binnen twee weken stond de teller op Spotify al op ruim 30.000 streams! Daarmee kwam Legion ook binnen op de Spotify viral 50 Nederland. Met zo’n flitsende start verwachten wij dan ook dat Legion komende jaren nog vele podia zal bestormen om de menigte in extase te brengen.

Werkzaamheden

Logo schets dj Legion | Portfolio | de Walserij | on- & offline grafische vormgeving
Logo schets dj Legion | Portfolio | de Walserij | on- & offline grafische vormgeving

Identiteit en artwork

Met de gladiatoren van weleer als referentie zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de huisstijl. Vanuit enkele ruwe schetsen verrees uiteindelijk de gloednieuwe stijl van Legion!

Social media

Het gebruik van social media is voor Legion van groot belang. Om Legion zo goed mogelijk als merk uit te dragen heeft de Walserij voor alle social media kanalen het artwork ‘pixel perfect’ aangeleverd. Denk hierbij aan headers en profielfoto’s voor Facebook, Instagram, Youtube, Twitter en Spotify.

Landingspagina

Om alle social media kanalen op één plek bij elkaar te brengen heeft de Walserij een landingspagina ontwikkeld. Bekijk hieronder de interactieve pagina.

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie