DJ Dan Parrot

🎵 Maak kennis met DJ Dan Parrot's nieuwe look! 🌟🎧

We hebben samengewerkt met de getalenteerde Dennis Perotti, beter bekend als DJ Dan Parrot, om een gloednieuw logo te creëren dat perfect zijn stijl weerspiegelt. Het is strak, modern en heeft een speelse knipoog naar het DJ-bestaan.

DJ Dan Parrot is een doorgewinterde DJ met jarenlange ervaring in de Nederlandse housescene. Van piratenradio tot drive-in shows, hij heeft het allemaal gezien en meegemaakt. Tegenwoordig laat hij zich inspireren door tribal en afrohouse, gemengd met house, technohouse, futurehouse en basshouse.

We zijn niet alleen trots op het ontwerpen van het logo, maar ook op de visuals voor zijn social media posts en mixen. Steun DJ Dan Parrot terwijl hij als resident DJ blijft schitteren op Housebeats.fm en Atomix Radio! 🎶🔥

Ervaar de levendige mixes die DJ Dan Parrot definiëren op SoundCloud en Mixcloud:

SoundCloud: https://soundcloud.com/danparrot

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/Dan_Parrot_Official/

Werkzaamheden

Dennis Perroti
Dennis Perroti
dj Dan Parrot
Lees verder
Andy en Antoine hebben mijn logo ontworpen. Ik ben er blanco ingegaan en na wat overleg over en weer is er een prachtige logo ontstaan waar ik superblij mee ben en supertrots op ben. Deze personen denken echt met je mee en nemen de tijd voor je om naar je te luisteren. Supergoed in hun vak!

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie