DSS Schoonmaak Service

Een schone, strakke website - Geen poetsmiddel nodig!

Blinkende website met een helder overzicht van de diensten, het mooie klantenbestand en een mogelijkheid om gemakkelijk offertes aan te vragen. Verder geen “poespas”, want dat is Dorrestein. Voor de Walserij de schone taak die we, al zeggen wij zelf, strak hebben uitgevoerd.

Naast de ontwikkeling van de website geholpen met het opzetten van een Google Mijn Bedrijf dit vergroot de vindbaarheid op en biedt de mogelijkheid om online reviews te vergaren.

Eén van de diensten die DSS Schoonmaak Service levert is osmosewater. Hiervoor hebben wij een aparte landingspagina ontwikkeld zodat glazenwassers uit de regio het osmosewater tappunt gemakkelijk weten te vinden.

Mobiele website | DSS Dorrestein Schoonmaak Service | Webdesign & Development | de Walserij

Werkzaamheden

Giovanni van Dorrestein
Giovanni van Dorrestein
DSS Dorrestein Schoonmaak Service
Lees verder
Zeer tevreden over de 2 nette en keurige websites die ik hier heb laten maken. Andy denkt vooral actief mee en neemt het werk uit je handen. Precies waar je naar op zoek bent als je je niet met je website wilt bezig houden maar wilt focussen op je core business.

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie