Domino Benelux

Een succesvolle samenwerking sinds 2019

Na onze kennismaking met het team ging er een wereld voor ons open. Domino Benelux, marktleider in het printen van codes op elke denkbare verpakking, heeft ons ondergedompeld in de veelzijdige wereld van printtechnologie. Van product tot pallet kunnen hun printers en bijbehorende software en diensten naadloos worden geïntegreerd in elke productlijn.

Onze opdracht was duidelijk: binnen de bestaande huisstijl creatieve uitingen maken. Of het nu ging om het ombuigen van materiaal vanuit het hoofdkantoor in Londen of het ontwikkelen van nieuwe uitingen, we hebben met trots bijgedragen aan zowel on- als offline, interne en externe communicatie.

Domino Benelux | online banners social media | de walserij

Onze creaties weerspiegelen niet alleen de technologische innovatie van Domino, maar ook de bedrijfscultuur en toewijding aan kwaliteit. Onze taak reikte verder dan het vertalen van materiaal; we hebben de essentie van Domino Benelux vastgelegd en vertaald naar krachtige visuele boodschappen binnen de bestaande huisstijl. We zijn er trots op een bijdrage te leveren aan de interne en externe communicatie van Domino Benelux, waarbij we samen streven naar creatieve impact.

Domino Benelux | DTP werk | de walserij

Werkzaamheden

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie