De joekies van de Walserij

De mannen achter de Walserij

Aangenaam,

wij zijn Andy en Antoine. ‘De joekies van Dalderop’, zoals ze hier in Utrecht zeggen. Twee broers die altijd op zoek zijn naar perfectie bij het creëren van vormen. Met minder gevaar voor eigen leven dan opa dat deed in de Walserij van de Demka-fabriek. Maar altijd met diezelfde mentaliteit en bezieling.

De missie van de Walserij is het realiseren van krachtige en originele ontwerpen. Ontwerpen die uiteenlopen van logo tot complete website en van visitekaartje tot gevelbelettering; ontwerpen waar wij én onze opdrachtgevers trots op zijn.
Wij geloven dat hard werken de gaatjes beter vult dan praatjes. Wij nemen jou werk uit handen, blijven continu met je meedenken en spreken duidelijke begrijpelijke taal.

Antoine Dalderop

Grafisch ontwerp & DTP

Andy Dalderop

Webdesign & Development

Opa bij de Walserij | de Walserij | homepage | de Walserij | on- & offline grafische vormgeving

Stukje geschiedenis

Voor de oorsprong van de Walserij nemen wij je terug naar het Utrecht van de vorige eeuw. In een periode van zeventig jaar levert de Demka-fabriek in Zuilen hier bijna al het staalgietwerk en staaldraad voor Nederland. Op de werkplaats van de Walserij staat de drijvende kracht achter de fabriek; het ‘Walstuig’. Knoestige vakmannen met een ongekende arbeidsmoraal houden hier met gevaar voor eigen leven de fabriek draaiende.

Onze opa is één van die harde werkers. Onder erbarmelijke omstandigheden walst hij met een knijptang een gloeiend hete knuppel door een wals. Het oorverdovend lawaai van staalmachines  en een dikke mist van opvliegend stof maken ‘de Walserij’ niet bepaald een relaxte werkplek. De onderlinge collegialiteit en cynische arbeidershumor zorgen er desondanks voor dat zij elke dag met plezier naar het werk gaan. Maar uiteindelijk in 1983 sluit de Walserij haar deuren en daarmee lijkt een einde aan jarenlange noeste arbeid…

…tot vandaag. Wij pakken die gloeiende draad weer op en blazen de Walserij nieuw leven in. Gevormd door de mentaliteit van toen, gespecialiseerd in de techniek van nu.

Dit zeggen onze klanten!

Marko de Kleine
Marko de Kleine
Barnevelds Tandtechnisch Lab
Lees verder
Het samensmelten van de creatieve breinen van de gebroeders Dalderop heeft geleid tot een nieuw, jong en dynamisch bedrijf. Zij hebben ons fantastisch begeleid in  het uitrollen van onze nieuwe website. Tevens zijn ze zeer creatief geweest in het restylen van onze huisstijl. Wat mooi tot uiting is gekomen in al onze digitale en papieren communicatie. Met al hun activiteiten hebben ze ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij ons kunnen blijven focussen op het maken van mooie tanden.
Marleijn de Groot
Marleijn de Groot
Schaekel & Partners
Lees verder
Afgelopen weken intensief samengewerkt met De Walserij, Antoine Dalderop en Andy Dalderop. Binnen 4 weken nieuwe website gemaakt! Enorm trots daarop. Kenmerken De Walserij: professioneel, creatief, scherp (zeggen ook dingen die je niet wilt horen), zijn niet snel tevreden, doorzetters, zorgvuldig, snel en vooral plezierig.
Giovanni van Dorrestein
Giovanni van Dorrestein
Dorrestein Schoonmaak Service
Lees verder
Zeer tevreden over de 2 nette en keurige websites die ik hier heb laten maken. Andy denkt vooral actief mee en neemt het werk uit je handen. Precies waar je naar op zoek bent als je je niet met je website wilt bezig houden maar wilt focussen op je core business.
Chantal Homburg
Chantal Homburg
René Sports (Judo)
Lees verder
Andy en Antoine zijn prettig in de omgang en denken mee om iets netjes vorm te geven. Ook hebben ze een bestaand (zeer verouderd) systeem omgezet naar een versie die weer een poos meekan, maar wel nog steeds begrijpelijk is voor de beheerder.
Dennis Perroti
Dennis Perroti
dj Dan Parrot
Lees verder
Andy en Antoine hebben mijn logo ontworpen. Ik ben er blanco ingegaan en na wat overleg over en weer is er een prachtige logo ontstaan waar ik superblij mee ben en supertrots op ben. Deze personen denken echt met je mee en nemen de tijd voor je om naar je te luisteren. Supergoed in hun vak!
Bas Voskamp
Bas Voskamp
Read First
Lees verder
Supertevreden met mijn website gemaakt door de Walserij. Fijne samenwerking met Andy en Antoine die net als hun manier van communiceren vriendelijk, duidelijk en ongedwongen is. Deze sfeer hangt ook op het kantoor zodat afspraken op locatie zeker geen straf zijn. De twee boers hebben elke hun sterke punten waardoor je het gevoel hebt dat het hele proces zowel grafisch als online, aan hun kunt toevertrouwen. Aanrader dus.
Pieter Vonk
Pieter Vonk
Artist / pietervonk.com
Lees verder
Ik ben meer dan tevreden over mijn samenwerking met de Walserij. Dankzij hun pro-actieve werkhouding, creatieve ideeën en gedegen kennis heb ik nu een perfecte website.
Bas Rijkaart
Bas Rijkaart
Rijkaart stof- en woningstoffering
Lees verder
De mannen van de Walserij verzorgen voor ons alle informatie naar buiten; logo, huisstijl, website, maar ook reclameborden en het ontwerp van de bestickering van de bedrijfsbus. We geven dit met alle vertrouwen uit handen omdat ze goed luisteren naar wat onze wensen zijn, maar ook eerlijk en duidelijk aangeven wat we beter anders kunnen doen. Kortom, een uitstekende service en kwaliteit!
Ellie Roetgerink
Ellie Roetgerink
Ellie Roetgerink Consultancy
Lees verder
Vanaf het eerste contact met Andy Dalderop van de Walserij ben ik zeer tevreden over de dienstverlening vanuit de Walserij. Alle vragen werden snel en correct beantwoord én opgelost!
Mathias Aaftink
Mathias Aaftink
Digital Movers
Lees verder
Wij (Digital Movers) werken graag samen met de Walserij. Ze hebben de kracht in huis om van ontwerp tot productie hun mannetje te staan. Mixed media is hun op het lijf geschreven. De veelzijdigheid maakt dat ze over de grenzen van het gevraagde meedenken. Dit gaat van DTP tot WordPress. Concluderend dus een top bedrijf om mee samen te werken.
Michiel de Kleine
Michiel de Kleine
Monate Fela Gin
Lees verder
My experience with De Walserij has been amazing. The Walserij has played a big part in the development of our bottle and logo and have created our website (Monate Fela Gin). The collaboration has been great, amazing quality and super responsive. I would highly recommend De Walserij for all design, creation of webpages and SEO.
Anne Elsinghorst
Anne Elsinghorst
Blogzuster
Lees verder
Antoine en Andy hebben mij geweldig goed geholpen met de finishing touch van de website blogzuster.nl. Ze hebben heel goed geluisterd naar mijn vraag. Heel fijn want dat formuleren van een vraag is nog niet zo eenvoudig als je maar heel weinig weet van de achterkant van een website. Heel fijn om te voelen dat je altijd terug kunt vallen op mensen met echt verstand van zaken en dat voor een prima prijs. Top!!
Vorige
Volgende

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie