DE MANNEN ACHTER

DE WALSERIJ

Wij zijn Andy en Antoine en grafisch vormgeven zit ons in het bloed. Toch zijn de wegen die ons naar het succes leidden erg verschillend van elkaar. Hierdoor zijn wij van alle markten thuis op het gebied van grafische en functionele ontwerpen. Sinds 2015 bundelen wij daarom onze krachten en zijn inzetbaar voor al jouw offline én online opdrachten.

Antoine Dalderop

Grafisch vormgever
de Walserij

Andy Dalderop

Online grafisch vormgever
de Walserij

Extra mankracht

Op gebied van SEO en Copy sparren we graag met Bas Voskamp van Read First. Daarnaast ondersteunt Dave Hoop van DEEF idee + beeld ons op het gebied van Grafische vormgeving en Fotografie. Graag stellen wij ze aan aan je voor!

Bas Voskamp

SEO – Copywriter
Read First

Dave Hoop

Grafisch vormgever
DEEF idee + beeld

Missie en visie

De missie van de Walserij is het realiseren van krachtige en originele ontwerpen. Ontwerpen die uiteenlopen van logo tot complete website en van visitekaartje tot gevelbelettering; ontwerpen waar wij én onze opdrachtgevers trots op zijn.
Wij geloven dat hard werken de gaatjes beter vult dan eindeloze praatjes. Wij nemen jou werk uit handen, blijven continu met je meedenken en spreken altijd duidelijke begrijpelijke taal.

Stukje geschiedenis

Voor de oorsprong van de Walserij nemen wij je terug naar het Utrecht van de vorige eeuw. In een periode van zeventig jaar levert de Demka-fabriek in Zuilen hier bijna al het staalgietwerk en staaldraad voor Nederland. Op de werkplaats van de Walserij staat de drijvende kracht achter de fabriek; het ‘Walstuig’. Knoestige vakmannen met een ongekende arbeidsmoraal houden hier met gevaar voor eigen leven de fabriek draaiende.

Onze opa is één van die harde werkers. Onder erbarmelijke omstandigheden walst hij met een knijptang een gloeiend hete knuppel door een wals. Het oorverdovend lawaai van staalmachines  en een dikke mist van opvliegend stof maken ‘de Walserij’ niet bepaald een relaxte werkplek. De onderlinge collegialiteit en cynische arbeidershumor zorgen er desondanks voor dat zij elke dag met plezier naar het werk gaan. Maar uiteindelijk in 1983 sluit de Walserij haar deuren en daarmee lijkt een einde aan jarenlange noeste arbeid…

…tot vandaag. Wij pakken die gloeiende draad weer op en blazen de Walserij nieuw leven in. Gevormd door de mentaliteit van toen, gespecialiseerd in de techniek van nu.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

dewalserij.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

Hulp nodig?

Laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.