Onze diensten

Bij de Walserij kun je terecht voor grafische vormgeving van schets tot uitvoering. Ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van WordPress websites. Van concept tot in de komma afgeleverd Desktoppublishing werk. Versturen van nieuwsbrieven kent voor ons ook geen geheimen. Daarnaast komen diensten als zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het onderhouden van social media ook aan bod.

Voor elke opdracht geldt hetzelfde, wat is het doel en met welke creative middelen kunnen wij reclame maken om dit doel bereiken? Wij maken jouw idee visueel.

Het ontwikkelen van een website is meer dan het creëren van een online brochure. Daarom ontwerpen wij unieke en functionele websites die jouw doelgroep beter bereikt.

WordPress & plugin updates en back-ups zijn een vereiste voor een stabiele en veilige website! Bij de Walserij is het onderhoud van je WordPress website in goede handen.

Website die hoger scoort in Google?
Op deze pagina proberen wij in het kort een antwoord te geven op de meestgestelde vragen die wij op de Walserij hierover krijgen.

Het inzetten van een nieuwsbrief is een effectieve manier om jouw  klanten op de hoogte te houden. Het creëert niet alleen meer betrokkenheid, maar geeft ook je omzet een boost.

Wat doen wij nog meer?

Wij zijn o.a. ook inzetbaar voor social media, animatie, bannering, illustraties, infographics, beeldbewerking, promotiemiddelen, signing, voertuig belettering en regelen van drukwerk.

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie