Wij hebben geen trek in

Komkommertijd

Aangezien wij niet stil willen zitten, doen we graag een beroep op jou en jouw netwerk. Misschien wil je gebruik maken van onze diensten of weet je iemand die onze skills kan inzetten.

Diensten en skills op het gebied van webdesign (WordPress), banners, beeldbewerking, desktoppublishing of e-maildesign en marketing. We weten goed binnen bestaande huisstijlen onze weg te vinden en kunnen snel schakelen. En we zijn gewoon¬†aardige gasten natuurlijk. ūüėČ

Grafisch Ontwerp & DTP

Voor elke nieuwe huisstijl, campagne of andere uiting geldt hetzelfde. Wat is het doel en met welke marketing materialen kunnen dit doel bereiken? Wij maken jouw idee visueel.

Webdesign & Development

Het ontwikkelen van een website is meer dan het cre√ęren van een online brochure. Daarom ontwerpen wij unieke en functionele websites die jouw doelgroep beter bereiken.

E-maildesign & Marketing

Wij ontwerpen en versturen nieuwsbrieven, uitnodigingen en geautomatiseerde e-mailcampagnes. We zorgen daarnaast ook voor de bijbehorende rapportages.

Projecten waar we trots op zijn

Wat doen wij nog meer?

Meer weten?

de Walserij realiseert al 21 jaar grafische en functionele ontwerpen voor (startende) ondernemers, particulieren en het MKB.

Benieuwd wat de Walserij voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

* deze velden zijn verplicht

Contact

Europalaan 400
5e verdieping
3526 KS  Utrecht
contact@dewalserij.nl

©2021 | de Walserij is een full-servicebureau gevestigd in Utrecht

dewalserij.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

Hulp nodig?

Laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.