grafisch ontwerp & dtp

Wij helpen je graag als het gaat om drukwerk in de breedste zin van het woord. Wij maken iets nieuws of vinden onze weg in een bestaande huisstijl. Er zijn verschillende drukwerk uitingen om jouw doelgroep te bereiken. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, kaarten en uitnodigingen. Maar ook aan flyers, brochures, advertenties, rapporten, magazines, posters en mailings.

Van idee tot realisatie

Voor elke nieuwe huisstijl, campagne of andere uiting geldt hetzelfde: wat is het doel en waarmee kunnen we dit doel bereiken? Hoe maken we jouw idee visueel?

Bestickering bus | Grafisch ontwerp & DTP | | de Walserij | on- & offline grafische vormgeving

Belettering, verpakkingen en beurspromotie

Er kan een vertaalslag worden gemaakt naar belettering, verpakkingen en promotiemateriaal voor bijvoorbeeld beurzen. Jouw logo op een bedrijfswagen of signing op een bedrijfspand? Dat kan! En wat dacht je van persoonlijke roll-up banners, vlaggen en banieren? Voor beurzen valt te denken aan wanden, tafels, vloerstickers en diverse hand-outs. 

Projecten waar we trots op zijn

dit zeggen
onze klanten

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop. Lees hier hoe onze klanten de samenwerking met de Walserij hebben ervaren.

Meer weten?

Benieuwd wat de Walserij voor je kan betekenen of wil je eens op de koffie komen om de mogelijkheden door te spreken? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

* deze velden zijn verplicht

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

dewalserij.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

Hulp nodig?

Laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.