Nieuwsbrief ontwerp &
e-mailmarketing

Het inzetten van een nieuwsbrief is een effectieve manier om jouw (potentiële) klanten op de hoogte te houden. Het creëert niet alleen meer betrokkenheid, maar geeft ook de omzet een boost. 

De Walserij ontwerpt en verstuurt nieuwsbrieven, uitnodigingen en geautomatiseerde e-mailcampagnes. We zorgen daarnaast ook voor de bijbehorende rapportages en statistieken.

Nieuwsbrief ontwerp en werkwijze

Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij o.a. gebruik van MailChimp en Mailerlite. Dankzij de praktische opzet van deze programma’s zijn wij in staat snel een nieuwsbrief te ontwikkelen. Snel, maar uiteraard ook kwalitatief goed. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp van de nieuwsbrief aansluit op jouw huisstijl.

Projecten waar we trots op zijn

dit zeggen
onze klanten

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop. Lees hier hoe onze klanten de samenwerking met de Walserij hebben ervaren.

Meer weten?

Benieuwd wat de Walserij voor je kan betekenen of wil je eens op de koffie komen om de mogelijkheden door te spreken? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

* deze velden zijn verplicht

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

dewalserij.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

Hulp nodig?

Laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.