Nooit meer stress om WordPress!

WordPress & plugin updates en back-ups zijn een vereiste voor een stabiele en veilige website! Bij de Walserij is je WordPress website in goede handen. Wij voorzien je website van de nieuwste updates, beschermen je tegen hackers en zorgen ervoor dat alles naar behoren blijft werken. Mocht er onverhoopt iets mis gaan? Dan hebben je we binnen no-time weer online!

* Geen wurgcontracten, gewoon maandelijks opzegbaar

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

WordPress is het meest populaire CMS-systeem, dat maakt het helaas erg aantrekkelijk voor hackers die continu op zoek zijn naar een manier om in te breken op je site. Door WordPress, de plugins en het thema regelmatig te voorzien van de nieuwste updates kunnen wij het risico op hacks aanzienlijk verlagen.

De WordPress ontwikkelaars voeren op regelmatige basis verbeteringen door. Als de website te lang niet onderhouden wordt kan het zijn dat de plugins niet meer goed samenwerken, met als resultaat een niet werkende website. Door je website altijd netjes up to date te houden voorkomen wij deze problemen.

WordPress, je thema en de plugins worden voortdurend geoptimaliseerd om de snelheid en prestaties van je website te waarborgen of te vergroten.Wij zorgen er regelmatig door zodat je website snel blijft laden en soepel loopt.

Herkenbaar?

Je website ziet er na een update totaal anders (zeg maar gerust lelijk) uit? Het duurt het een eeuwigheid voordat je website geladen is? Komt mail niet meer binnen via je contactformulier? Ontvang je alleen maar spam? Of nog erger, je website is helemaal offline? Allemaal herkenbare problemen die grotendeels te voorkomen zijn!
Bespaard tijd
Wij hebben de professionele tools
Kunnen de website herstellen met backups
Zorgen dat die optimaal blijft lopen
We sturen een overzicht van het aantal bezoekers
Zorgen dat alles blijft werken (mobiel/contactformulier)
Zodat jij je kunt focussen op je onderneming
Frustratie weghalen
aanspreekpunt
 
foto van overzicht met allerlei updates > ideetje Antoine

Kan ik zelf mijn website onderhouden?

Dat kan zeker! Er is online ook genoeg informatie te vinden over hoe je zelf je website kunt onderhouden. Wij weten echter uit ervaring dat dit een tijdrovend en in sommige gevallen behoorlijk stressvol proces kan zijn. Want wat doe je als je website gehackt of ‘gebroken’ is? Wij maken gebruik van professionele tools om je deze zorg uit handen te nemen, waarmee je uiteindelijk tijd en geld bespaard.

Bekijk het WordPress Servicepakket

onderhoud WordPress | de Walserij | homepage | de Walserij | on- & offline grafische vormgeving

WP Servicepakket

Wij houden je website gezond!

€39.-

per maand (excl. btw)

Elke week volledig up-to-date

Wij zorgen ervoor dat jouw website voortdurend voorzien is van de nieuwste updates.

Dagelijkse backups

Gaat er iets fout met je website? Wij maken elke dag een backup zodat je binnen no-time weer online bent.

We houden een oogje in het zeil

We houden je website voortdurend in de gaten. Daarnaast installeren wij beveilingssoftware om hackers zoveel mogelijk af te weren.

Alle resultaten op een rij

Wij meten ook het aantal bezoekers en hun gedrag, deze sturen wij elke kwartaal mee in een overzichtelijke rapportage.

Enkele van onze tevreden klanten!

klanten | Logo's | WordPress Servicepakket | de Walserij

Veelgestelde vragen

Wij beheren, controleren én beveiligen jouw WordPress website, zodat jij je hierover geen zorgen meer hoeft te maken.

Om je website gezond en veilig online te houden is het noodzakelijk je WordPress website goed te onderhouden. WordPress is momenteel het meest populaire CMS-systeem, dat maakt het helaas erg aantrekkelijk voor hackers die continu op zoek zijn naar beveiligingslekken. Door WordPress en de plugins regelmatig te voorzien van de nieuwste updates kunnen wij het risico op hacks aanzienlijk verlagen. Daarnaast controleren wij na elke update of je website nog naar behoren werkt.

Jazeker, je zit bij ons nergens aan vast. Liever zelf je website weer onderhouden? Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Wij voeren nog een laatste keer alle updates uit en maken een back-up van de website. Vervolgens leveren wij jou deze back-up aan, inclusief instructies hoe je in de toekomst je website het beste kunt onderhouden.

Helaas kunnen wij dat nooit garanderen. Wij kunnen de risico’s in ieder geval flink verlagen door het up-to-date houden van jouw website. Word je website toch gehackt? Dan doen wij er alles aan om met behulp van de gemaakte backups de website weer zo snel mogelijk online te krijgen!

Voor een optimale werking van onze websites maken wij gebruik van professionele Thema’s en plugins, hiervoor hebben wij licenties aangeschaft. Zodra je gebruik maakt van ons onderhoudsplan mag je vrij gebruik maken van deze licenties. Mocht je liever zelf de website willen onderhouden dan is dat uiteraard geen probleem. De licentiekosten zijn dan voor eigen rekening. Deze sluit je meestal per jaar af. Wij maken o.a. gebruik van het Generate Press Premium theme en de Elementor Pro Pagebuilder.

Dat kan zeker! Er is online ook genoeg informatie te vinden over hoe je zelf je website kunt onderhouden. Wij weten echter uit ervaring dat dit een tijdrovend en in sommige gevallen stressvol proces kan zijn. Want wat doe je als je website gehackt of ‘gebroken’ is? Wij maken gebruik van professionele tools om je deze zorg uit handen te nemen, waarmee je uiteindelijk tijd en geld bespaard.

Dat is mogelijk! We bekijken eerst ‘de achterkant’ van de website zodat wij kunnen zien hoe deze gebouwd is en welke problemen wij tegen kunnen komen. Aan de hand van deze controle maken wij een takenlijst met eventuele problemen die verholpen moeten worden voordat je gebruik kunt maken van ons servicepakket.

Nee, op dit moment onderhouden wij geen webshops. Deze websites vereisen een andere zorg, die wij momenteel nog niet bieden.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op: support@dewalserij.nl

Meer weten over ons WordPress Servicepakket?

Stel je vraag via het contactformulier, dan nemen wij z.s.m. contact met je op om het te bespreken!