WordPress Webdesign en webdevelopment

Jouw WordPress website op maat gemaakt!

Het ontwikkelen van een website is veel meer dan het creëren van een online brochure. Daarom maken wij unieke, maar vooral functionele WordPress websites die jouw doelgroep beter bereikt. Een WordPress website, die jouw bedrijf écht verder helpt.

Webdesign & Development | WordPress website laten maken | Responsive webdesign | Barnevelds tandtechnisch laboratorium | de Walserij

WordPress Webdesign

Webdesign van concept tot realisatie

Veel projecten komen voort uit de vraag of we een bestaande website kunnen voorzien van een nieuw ‘jasje’. De website is verouderd, laadt niet snel genoeg, werkt niet goed op smartphones of er ontbreken simpelweg functies. Als jouw website niet meer naar verwachting presteert, kunnen wij helpen door het analyseren van de bestaande website en het ontwikkelen van een nieuwe strategie om zo jouw online doelen te behalen.

Ben je net je nieuwe onderneming gestart en heb je nog geen website? Ook dan dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meer weten? Lees meer over onze werkwijze of plan direct een gratis adviesgesprek in.

Alle voordelen op een rij

Wat krijg je bij een website van de Walserij?

Onze websites worden gebouwd met WordPress en Elementor, waardoor ze niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk zijn. Dit maakt het voor jou als klant eenvoudig om zelf aanpassingen te doen, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Elke website wordt geïntegreerd met Google Analytics, zodat je gedetailleerde inzichten krijgt in het websiteverkeer en bezoekersgedrag. Dit helpt je om geïnformeerde beslissingen te nemen over je online strategie.

We bieden 3 maanden gratis WordPress onderhoud na de lancering van je website, inclusief regelmatige updates en gedetailleerde rapportages. Dit zorgt ervoor dat je website optimaal blijft presteren.

We garanderen dat elke website die we ontwerpen volledig responsief is, wat betekent dat deze er perfect uitziet en functioneert op alle apparaten, van desktops tot smartphones.

Je krijgt een eigen inlogomgeving, aangepast aan de branding van je bedrijf. Dit biedt een naadloze en gepersonaliseerde ervaring voor het beheren van je website.

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines vanaf de opbouw. Dit betekent dat je website niet alleen goed gevonden wordt, maar ook hoger scoort in zoekresultaten. Lees hier meer over in ons blog over SEO vriendelijk webdesign.

We bieden de mogelijkheid om aangepaste functies te integreren, zoals online boekingen, meertaligheid, webshops, en interactieve elementen, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Na oplevering van de website verzorgen we, indien gewenst, een training  aan zodat je snel vertrouwd raakt met het beheren van de site.

WordPress Website Onderhoud

WordPress website laten onderhouden?

WordPress & plugin updates en back-ups zijn een vereiste voor een stabiele en veilige WordPress website! Met ons WordPress Servicepakket is je website in goede handen. Wij voorzien je WordPress website van de nieuwste updates, beschermen je tegen hackers en zorgen ervoor dat alles naar behoren blijft werken.

Een greep uit ons werk!

Dit zeggen onze klanten!

Marleijn de Groot
Marleijn de Groot
Schaekel & Partners
Lees verder
Afgelopen weken intensief samengewerkt met De Walserij, Antoine Dalderop en Andy Dalderop. Binnen 4 weken nieuwe website gemaakt! Enorm trots daarop. Kenmerken De Walserij: professioneel, creatief, scherp (zeggen ook dingen die je niet wilt horen), zijn niet snel tevreden, doorzetters, zorgvuldig, snel en vooral plezierig.
Marko de Kleine
Marko de Kleine
Barnevelds Tandtechnisch Lab
Lees verder
Het samensmelten van de creatieve breinen van de gebroeders Dalderop heeft geleid tot een nieuw, jong en dynamisch bedrijf. Zij hebben ons fantastisch begeleid in  het uitrollen van onze nieuwe website. Tevens zijn ze zeer creatief geweest in het restylen van onze huisstijl. Wat mooi tot uiting is gekomen in al onze digitale en papieren communicatie. Met al hun activiteiten hebben ze ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij ons kunnen blijven focussen op het maken van mooie tanden.
Bas Voskamp
Bas Voskamp
Read First
Lees verder
Supertevreden met mijn website gemaakt door de Walserij. Fijne samenwerking met Andy en Antoine die net als hun manier van communiceren vriendelijk, duidelijk en ongedwongen is. Deze sfeer hangt ook op het kantoor zodat afspraken op locatie zeker geen straf zijn. De twee boers hebben elke hun sterke punten waardoor je het gevoel hebt dat het hele proces zowel grafisch als online, aan hun kunt toevertrouwen. Aanrader dus.
Chantal Homburg
Chantal Homburg
René Sports (Judo)
Lees verder
Andy en Antoine zijn prettig in de omgang en denken mee om iets netjes vorm te geven. Ook hebben ze een bestaand (zeer verouderd) systeem omgezet naar een versie die weer een poos meekan, maar wel nog steeds begrijpelijk is voor de beheerder.
Bas Rijkaart
Bas Rijkaart
Rijkaart stof- en woningstoffering
Lees verder
De mannen van de Walserij verzorgen voor ons alle informatie naar buiten; logo, huisstijl, website, maar ook reclameborden en het ontwerp van de bestickering van de bedrijfsbus. We geven dit met alle vertrouwen uit handen omdat ze goed luisteren naar wat onze wensen zijn, maar ook eerlijk en duidelijk aangeven wat we beter anders kunnen doen. Kortom, een uitstekende service en kwaliteit!
Giovanni van Dorrestein
Giovanni van Dorrestein
Dorrestein Schoonmaak Service
Lees verder
Zeer tevreden over de 2 nette en keurige websites die ik hier heb laten maken. Andy denkt vooral actief mee en neemt het werk uit je handen. Precies waar je naar op zoek bent als je je niet met je website wilt bezig houden maar wilt focussen op je core business.
Anne Elsinghorst
Anne Elsinghorst
Blogzuster
Lees verder
Antoine en Andy hebben mij geweldig goed geholpen met de finishing touch van van website blogzuster.nl. Ze hebben heel goed geluisterd naar mijn vraag. Heel fijn want dat formuleren van een vraag is nog niet zo eenvoudig als je maar heel weinig weet van de achterkant van een website. Heel fijn om te voelen dat je altijd terug kunt vallen op mensen met echt verstand van zaken en dat voor een prima prijs. Top!!
Pieter Vonk
Pieter Vonk
Artist / pietervonk.com
Lees verder
Ik ben meer dan tevreden over mijn samenwerking met de Walserij. Dankzij hun pro-actieve werkhouding, creatieve ideeën en gedegen kennis heb ik nu een perfecte website.
Michiel de Kleine
Michiel de Kleine
Monate Fela Gin
Lees verder
My experience with De Walserij has been amazing. The Walserij has played a big part in the development of our bottle and logo and have created our website (Monate Fela Gin). The collaboration has been great, amazing quality and super responsive. I would highly recommend De Walserij for all design, creation of webpages and SEO.
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op: support@dewalserij.nl

WordPress is een flexibel en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem dat geschikt is voor allerlei soorten websites. Het biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, een grote community voor ondersteuning, en is SEO-vriendelijk, wat essentieel is voor de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

De tijd die nodig is om een website te ontwikkelen varieert afhankelijk van de complexiteit en de specifieke eisen. Gemiddeld duurt het ontwerpen en ontwikkelen van een standaardwebsite 4-6 weken. Voor meer complexe projecten kan het langer duren.

Ja, alle websites die wij ontwerpen zijn responsief, wat betekent dat ze perfect werken op zowel desktops als mobiele apparaten. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring en draagt bij aan betere SEO-resultaten.

Ja, we bieden verschillende onderhoudspakketten aan om uw website up-to-date, veilig en efficiënt te houden. Dit omvat regelmatige updates, beveiligingscontroles en technische ondersteuning.

Wij optimaliseren alle websites voor zoekmachines door het gebruik van SEO-vriendelijke praktijken, waaronder het optimaliseren van trefwoorden, het creëren van kwalitatieve content, het verbeteren van laadsnelheden en het implementeren van een responsief ontwerp.

Absoluut, we kunnen uw huidige website analyseren en een herontwerp voorstellen dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Absoluut, we begrijpen dat soms de onderliggende structuur van een website verouderd of inefficiënt kan zijn, terwijl het visuele ontwerp nog steeds voldoet. In dergelijke gevallen kunnen we de website herbouwen, vaak met Elementor, om de gebruikservaring en de technische prestaties te verbeteren, terwijl we het oorspronkelijke ontwerp behouden. Dit proces omvat het optimaliseren van de site voor snelheid, gebruiksgemak en SEO, en zorgt ervoor dat de website weer up-to-date en gemakkelijk te beheren is voor de klant.

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het project, de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteiten die nodig zijn en eventuele speciale verzoeken. Na een initiële bespreking kunnen we een gedetailleerde offerte opstellen.

Ons proces omvat verschillende stappen, van de initiële behoeftenanalyse en strategiebepaling tot ontwerp, ontwikkeling, testen en lancering. Gedurende het hele proces werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan hun verwachtingen voldoet.

Laatste inzichten in Webdesign!

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie