WordPress Website Onderhoud

Houd je WordPress website snel, veilig en gezond!

Verspil geen tijd en energie meer aan het bijhouden van updates en beveiligingsproblemen van jouw WordPress-website. Laat ons dat voor je doen! Onze maandelijkse website-onderhoudsservice zorgt ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en goed beveiligd blijft. Concentreer je op jouw bedrijf terwijl wij de technische aspecten van jouw website beheren.

WordPress Onderhoud Utrecht

Alles voor een volledig beheerde en goed onderhouden WordPress-Website

Wekelijkse updates

Regelmatige updates zijn essentieel voor veiligheid en prestaties. Problemen na updates worden professioneel opgelost.

24/7 Beveiligingscontroles

We monitoren je website 24/7 en reageren direct op inbraakpogingen. We maken regelmatig back-ups en hanteren meerdere beveiligingsmaatregelen.

24/7 Uptime Monitoring

Wanneer een website offline gaat kan dat leiden tot verlies van inkomsten. Als jouw site offline gaat, worden we direct op de hoogte gesteld.

Dagelijkse Backups

Bij problemen herstellen wij jouw website snel dankzij regelmatige back-ups. Je website is snel weer beschikbaar.

Website Prestaties

Websites kunnen soms vertragen. Dankzij onze dagelijkse snelheidstests kunnen we de oorzaak van vertragingen vinden en ze snel oplossen.

Persoonlijke Support

We staan altijd klaar om problemen snel op te lossen, noodgevallen direct aan te pakken en al je vragen te beantwoorden.

WordPress Support

Persoonlijke ondersteuning

Wij bieden toegewijde en persoonlijke ondersteuning om problemen snel op te lossen, noodgevallen aan te pakken en al je vragen te beantwoorden. Je kostbare tijd is onze zorg, en we streven ernaar je de gemoedsrust te geven die je verdient. Samen gaan we voor jouw succes en groei.

Andy Dalderop | Antoine Dalderop | Eigenaren de Walserij | Online en offline grafische vormgeving

Kosten WordPress Onderhoud

Website onderhoud & Persoonlijke support

Basic Pakket

Perfect voor de meeste websites. Bevat alles voor een veilige & gezonde website.
49
/maand*
 • Dagelijkse Backups
 • Wekelijkse updates en foutoplossingen
 • 24/7 veiligheidscontrole
 • 24/7 bereikbaarheidscontrole
 • Dagelijkse prestatiemeting
 • Toegang tot onze premium plugins
 • -
 • -
 • Persoonlijke support
 • Maandelijkse rapportage

Pro Pakket

Voor drukbezochte websites en webshops die extra aandacht en zorg vereisen.
99
/maand*
 • Dagelijkse Backups (ieder uur)
 • Wekelijkse updates en foutoplossingen
 • 24/7 veiligheidscontrole
 • 24/7 bereikbaarheidscontrole
 • Dagelijkse prestatiemeting
 • Toegang tot onze premium plugins
 • Spam verwijderen en managen
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Persoonlijke support
 • Maandelijkse rapportage

Beveiliging WordPress website

Het belang van WordPress onderhoud

Als trotse eigenaar van een WordPress-website ben je waarschijnlijk bekend met de geweldige mogelijkheden en het gebruiksgemak van dit populaire platform. Maar wist je dat het regelmatig onderhouden van je WordPress-website net zo belangrijk is als het bouwen ervan? In dit artikel gaan we dieper in op waarom WordPress-onderhoud van essentieel belang is en welke risico’s je loopt als je dit verwaarloost.

Enkele van onze tevreden klanten!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op: support@dewalserij.nl

Het is van cruciaal belang om je WordPress website goed te onderhouden, zodat deze gezond en veilig blijft op het internet. Aangezien WordPress het meest populaire CMS-systeem is, vormt het een aantrekkelijk doelwit voor hackers die constant op zoek zijn naar beveiligingslekken. Door regelmatig de nieuwste updates van WordPress en plugins te installeren, kunnen we het risico op hacks aanzienlijk verminderen. Bovendien voeren we na elke update een grondige controle uit om ervoor te zorgen dat je website optimaal blijft functioneren.

Met ons uitgebreide WordPress Servicepakket nemen we het volledige beheer, de controle en de beveiliging van jouw WordPress-website op ons. Dit omvat het bijwerken van je website, inclusief de plugins en het thema. Wanneer je problemen ondervindt, bieden we technische ondersteuning. Bovendien zorgen we ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt, waardoor je altijd kunt rekenen op een optimale, snelle en veilige website. Dankzij onze service hoef je je geen zorgen meer te maken en kun je je volledig richten op andere belangrijke zaken.

Op dit moment kun je gebruik maken van het GeneratePress Premium thema (t.w.v. $59,- p/j), van Elementor Pro Pagebuilder (t.w.v. €59,- p/j) en SeoPress Pro (t.w.v. $49, p/j)

Wil je liever zelf je website weer gaan onderhouden? Geen zorgen, je zit bij ons nergens aan vast. Ons abonnement is maandelijks opzegbaar. We zorgen er eerst voor dat alle updates zijn uitgevoerd en maken vervolgens een back-up van je website. Daarna leveren we je deze back-up aan, inclusief instructies over hoe je je website in de toekomst het beste kunt onderhouden.

Sommige webhosts kunnen je WordPress-software updaten (kijk hun beleid na), maar niet alle webhosts updaten je plugins.

WordPress-plugins worden gemaakt door verschillende mensen en ze worden regelmatig geüpdatet om te werken met de nieuwste WordPress-versie en om beveiligingsproblemen en fouten op te lossen. Er is geen garantie dat verplichte WordPress-updates je website niet in de war zullen brengen, en plugins kunnen stoppen met werken als ze niet worden bijgewerkt.

Dat is waarom het handig is om een ervaren webspecialist te hebben die je kan helpen bij het updaten of vervangen van plugins, het herstellen van problemen of zelfs het aanpassen van het thema om ervoor te zorgen dat je website soepel blijft draaien.

Helaas kunnen we nooit volledige garantie bieden tegen hacks, maar we kunnen de risico’s zeker verlagen door je website up-to-date te houden. In het ongelukkige geval dat je website toch gehackt wordt, zullen wij ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk weer online te krijgen met behulp van de gemaakte backups.

Zeker weten! Hoewel er veel informatie beschikbaar is online over het zelf onderhouden van een website, weten we uit ervaring dat het een tijdrovend en soms stressvol proces kan zijn. Daarnaast kan het lastig zijn om te weten wat je moet doen als je website gehackt wordt of niet meer werkt. Door gebruik te maken van professionele tools kunnen wij deze zorgen uit handen nemen, wat uiteindelijk tijd en kosten bespaart.

Dat kan zeker! Voordat we starten met het onderhoud van je WordPress website, voeren we eerst een grondige evaluatie uit. Hierbij kijken we naar eventuele problemen en stellen we vast wat er nodig is om je website gezond en stabiel te maken. Indien nodig maken we een offerte voor reparaties. Als blijkt dat je website al goed werkt, dan kunnen we direct starten met het onderhoud en nemen we je alle zorgen uit handen. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en goed functionerende website.

Op dit moment bieden wij geen onderhoudsdiensten aan voor webshops. Het onderhouden van een webshop vereist specifieke expertise en zorg die wij momenteel niet kunnen bieden.

WordPress website | onderhoud | Website onderhoud | de Walserij | Utrecht

Jouw website verdient de beste zorg!

Geef jouw WordPress website de aandacht en bescherming die het verdient. Kies het ideale zorgplan dat past bij jouw behoeften. Of je nu een nieuwe website hebt of al een gevestigde online aanwezigheid, onze pakketten zijn er voor iedereen.

* Maandelijks opzegbaar / exclusief btw

Je website laten onderhouden?

Vul onderstaande gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie