Logo's, huisstijlen en drukwerkbegeleiding

Grafisch ontwerp & DTP Utrecht

Wij helpen je graag als het gaat om grafisch ontwerp in de breedste zin van het woord. Wij maken iets nieuws of vinden onze weg in een bestaande huisstijl.

Grafisch Ontwerp & DTP | Interim Index | Schaekel & Partners | de Walserij

Van idee tot realisatie

Voor elke opdracht geldt hetzelfde, wat is het doel en met welke creative middelen kunnen wij reclame maken om dit doel bereiken? Wij maken jouw idee visueel. Er zijn verschillende communicatie middelen om jouw doelgroep te bereiken:

Belettering, verpakkingen en beurspromotie

Er kan een vertaalslag worden gemaakt naar belettering, verpakkingen en promotiemateriaal voor bijvoorbeeld beurzen. Jouw logo op een bedrijfswagen of signing op een bedrijfspand? Dat kan! En wat dacht je van persoonlijke roll-up banners, vlaggen en banieren? Voor beurzen valt te denken aan wanden, tafels, vloerstickers en diverse hand-outs. 

Bestickering | Grafisch ontwerp & DTP | de Walserij

Een greep uit ons werk!

Dit zeggen onze klanten!

Marko de Kleine
Marko de Kleine
Barnevelds Tandtechnisch Lab
Lees verder
Het samensmelten van de creatieve breinen van de gebroeders Dalderop heeft geleid tot een nieuw, jong en dynamisch bedrijf. Zij hebben ons fantastisch begeleid in  het uitrollen van onze nieuwe website. Tevens zijn ze zeer creatief geweest in het restylen van onze huisstijl. Wat mooi tot uiting is gekomen in al onze digitale en papieren communicatie. Met al hun activiteiten hebben ze ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij ons kunnen blijven focussen op het maken van mooie tanden.
Bas Voskamp
Bas Voskamp
Read First
Lees verder
Supertevreden met mijn website gemaakt door de Walserij. Fijne samenwerking met Andy en Antoine die net als hun manier van communiceren vriendelijk, duidelijk en ongedwongen is. Deze sfeer hangt ook op het kantoor zodat afspraken op locatie zeker geen straf zijn. De twee boers hebben elke hun sterke punten waardoor je het gevoel hebt dat het hele proces zowel grafisch als online, aan hun kunt toevertrouwen. Aanrader dus.
Bas Rijkaart
Bas Rijkaart
Rijkaart stof- en woningstoffering
Lees verder
De mannen van de Walserij verzorgen voor ons alle informatie naar buiten; logo, huisstijl, website, maar ook reclameborden en het ontwerp van de bestickering van de bedrijfsbus. We geven dit met alle vertrouwen uit handen omdat ze goed luisteren naar wat onze wensen zijn, maar ook eerlijk en duidelijk aangeven wat we beter anders kunnen doen. Kortom, een uitstekende service en kwaliteit!
Dennis Perroti
Dennis Perroti
dj Dan Parrot
Lees verder
Andy en Antoine hebben mijn logo ontworpen. Ik ben er blanco ingegaan en na wat overleg over en weer is er een prachtige logo ontstaan waar ik superblij mee ben en supertrots op ben. Deze personen denken echt met je mee en nemen de tijd voor je om naar je te luisteren. Supergoed in hun vak!
Michiel de Kleine
Michiel de Kleine
Monate Fela Gin
Lees verder
My experience with De Walserij has been amazing. The Walserij has played a big part in the development of our bottle and logo and have created our website (Monate Fela Gin). The collaboration has been great, amazing quality and super responsive. I would highly recommend De Walserij for all design, creation of webpages and SEO.
Vorige
Volgende

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie