Op zoek naar een grafische partner voor jouw beurspromotie?

Evenement- en beurspromotie

Als grafisch ontwerp bureau weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om op te vallen tijdens beurzen en evenementen. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten om je bedrijf te helpen opvallen en indruk te maken op potentiële klanten.

Ben jij bezig met het plannen van een beurs of evenement en zoek jij nog een partner om de beurspromotie van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Beurspromotie | beursstand | Ontwerp rollup banner | de Walserij

Ontwerpen van beurspromotie

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van beurspromotie materialen, waaronder beursstands, rollup banners en presentatiewanden. Onze ontwerpen zijn uniek en op maat gemaakt voor jouw bedrijf en merk. Met onze kennis en ervaring kunnen wij jouw bedrijf optimaal presenteren op de beursvloer.

Overig promotiemateriaal

Naast beurspromotie materialen kunnen wij jou ook helpen met het ontwerpen van ander promotiemateriaal. Denk hierbij aan brochures, flyers, visitekaartjes en ander drukwerk, om zo jouw beurspromotie compleet te maken. Wij hebben de expertise om jouw bedrijf op een professionele en opvallende manier te presenteren.
Beurspromotie | Evenementpromotie | Beursstand | Rollup banners | BGNU | Portfolio | de Walserij | On- & offline grafische vormgeving
Andy Dalderop | Antoine Dalderop | Eigenaren de Walserij | Online en offline grafische vormgeving

Drukwerk voor jouw beurspromotie liever uitbesteden?

Bij ons stopt het niet bij alleen het ontwerpen van jouw beurspromotie materialen, wij kunnen ook het drukwerk voor je regelen. Zo heb jij geen zorgen over het bestellen van jouw rollup banners of beursstands voor jouw beurspromotie. Wij begeleiden het hele proces en zorgen dat het drukwerk van hoge kwaliteit is en op tijd wordt geleverd.

Wil jij meer weten over onze diensten en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken hoe wij jouw beurspromotie of evenement tot een succes kunnen maken.

Een greep uit ons werk!

Dit zeggen onze klanten!

Marko de Kleine
Marko de Kleine
Barnevelds Tandtechnisch Lab
Lees verder
Het samensmelten van de creatieve breinen van de gebroeders Dalderop heeft geleid tot een nieuw, jong en dynamisch bedrijf. Zij hebben ons fantastisch begeleid in  het uitrollen van onze nieuwe website. Tevens zijn ze zeer creatief geweest in het restylen van onze huisstijl. Wat mooi tot uiting is gekomen in al onze digitale en papieren communicatie. Met al hun activiteiten hebben ze ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij ons kunnen blijven focussen op het maken van mooie tanden.
Bas Voskamp
Bas Voskamp
Read First
Lees verder
Supertevreden met mijn website gemaakt door de Walserij. Fijne samenwerking met Andy en Antoine die net als hun manier van communiceren vriendelijk, duidelijk en ongedwongen is. Deze sfeer hangt ook op het kantoor zodat afspraken op locatie zeker geen straf zijn. De twee boers hebben elke hun sterke punten waardoor je het gevoel hebt dat het hele proces zowel grafisch als online, aan hun kunt toevertrouwen. Aanrader dus.
Bas Rijkaart
Bas Rijkaart
Rijkaaart stof- en woningstoffering
Lees verder
De mannen van de Walserij verzorgen voor ons alle informatie naar buiten; logo, huisstijl, website, maar ook reclameborden en het ontwerp van de bestickering van de bedrijfsbus. We geven dit met alle vertrouwen uit handen omdat ze goed luisteren naar wat onze wensen zijn, maar ook eerlijk en duidelijk aangeven wat we beter anders kunnen doen. Kortom, een uitstekende service en kwaliteit!
Michiel de Kleine
Michiel de Kleine
Monate Fela Gin
Lees verder
My experience with De Walserij has been amazing. The Walserij has played a big part in the development of our bottle and logo and have created our website (Monate Fela Gin). The collaboration has been great, amazing quality and super responsive. I would highly recommend De Walserij for all design, creation of webpages and SEO.
Vorige
Volgende
klanten | Logo's | de Walserij
Klanten | de Walserij | Logos | Mobiel

Vraag naar de mogelijkheden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op! 

Vragen of behoefte aan advies?

Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan ontdekken we samen wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw onderneming.

dewalserij.nl maakt gebruik van functionele cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie